Dames Code

Ladies Code (Koreaans: 레이디스 코드) is een Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2013 werd gevormd door Polaris Entertainment en 1TheK (voorheen LOEN Music). De groep bestond oorspronkelijk uit vijf leden; Ashley (애슐리), Sojung (소정), Eunb (은비), Rise (리세), en Zuny (주니). Hun debuutalbum was Code#01. Ze wonnen 2 awards een in Gaon Kpop Chart Awards als New Artist of The Year en MelON music awards als MBC music star award In September 3 2014, at 1:20 kst time the group was invovled in a car crash which killed members Eunb and Rise, leaving the group as a trio.

Eind 2015 hielden Ladies' Code en de andere Polaris-artiesten een herdenkingsconcert voor de overleden leden.

In 2016 keerde Ladies Code voor het eerst sinds het ongeluk terug met het single album, "Myst3ry."

Discografie

Mini-Albums

  • CODE #01 Bad Girl (2013)
  • CODE #02 Pretty Pretty (2013)
  • Strang3r (2016)

Enkelvoudige albums

  • Kiss Kiss (2014)
  • Myst3ry (2016)

Niet-album singles

  • So Wonderful (2014)
  • I'll Smile, Even If It Hurts (2015)

AlegsaOnline.com - 2020 / 2021 - License CC3