Foreigner

Voor de woordenboekdefinitie van buitenlander, zie foreigner op het Simple English Wiktionary.

Foreigner is een Brits-Amerikaanse rockband, oorspronkelijk opgericht in 1976 door de Engelse oud-muzikanten Mick Jones, ex-King Crimson lid Ian McDonald samen met de Amerikaanse zanger Lou Gramm. Foreigner heeft wereldwijd meer dan 70 miljoen albums verkocht, (waaronder meer dan 37,5 miljoen alleen al in de Verenigde Staten).

Discografie

Studio-albums

  • 1977 - Foreigner
  • 1978 - Double Vision
  • 1979 - Head Games
  • 1981 - Vier
  • 1982 - Records
  • 1985 - Agent Provocateur
  • 1987 - Voorkennis
  • 1991 - Ongewone hitte
  • 1992 - The Very Best... and Beyond
  • 1994 - Mr. Moonlight
  • 2006 - Live in '05
  • 2009 - Can't Slow Down

AlegsaOnline.com - 2020 / 2021 - License CC3