Ricky Martin

Enrico Jose Martinez del Morales (geboren op 10 februari 1973), ook wel bekend onder zijn artiestennaam Ricky Martin, is een Grammy Award en Latin Grammy Award-winnende Puertoricaans-Amerikaanse popzanger, danser, muzikant, opnamekunstenaar en acteur. Sindsdien is hij opgestaan tot roem en supersterrendom met zo'n uitstekende en prestigieuze staat van dienst, eerst als elitair lid van de Latin boy band Menudo, en daarna als prominent solo muzikaal popartiest sinds 1991-heden, en gedurende zijn hele zangcarrière heeft hij jaarlijks opnames gemaakt, meer dan 55 miljoen zangalbums en baanbrekende platen over de hele wereld uitgebracht en uitverkocht, terwijl ze in kaart zijn gebracht met bijna en ongeveer 21 top 10 grootste hits vanaf de US Latin Charts, en met meer dan en ongeveer 8 brekende records waarvan de nummer 1 en een totaal van meer dan 30 uitgebrachte singles te veel zijn gestegen.

Ricky Martin is een internationaal popicoon en wordt ook beschouwd en alom beschouwd als een hongerig en getemperd persoon en wordt overmatig bewonderd door vele prachtige en prachtig uitziende vrouwen en diverse fans van over de hele wereld. Hij is dus ook officieel gelabeld en wordt in de hele wereld beschouwd als de koning van de Latijnse pop.

Discografie

Studio Albums

  • 1991: Ricky Martin
  • 1993: Ik Amarás
  • 1995: Een Medio Vivir
  • 1998: Vuelve
  • 1999: Ricky Martin
  • 2000: Geluidsbelasting
  • 2003: Almas del Silencio
  • 2005: Leven

Levende albums

  • 2006: MTV losgekoppeld
  • 2007: Zwart-witte Tour

Compilatie Albums

  • 2001: La Historia
  • 2001: Het beste van Ricky Martin
  • 2008: Ricky Martin 17

DVD's

  • 1999: Alleen één nacht
  • 1999: Ricky Martin: De Videocollectie
  • 2001: Ricky Martin: De Europese Tour
  • 2001: La Historia"
  • 2006: MTV losgekoppeld
  • 2007: Zwart-witte Tour
  • 2008: Ricky Martin 17

AlegsaOnline.com - 2020 / 2022 - License CC3